0 Läs mer >>
Sitter på läktaren och kollar på Stockholm international horseshow med Rebecca och Felicia. Asså blir helt stum av att kolla på alla hästar! Hur snygga hästar finns det inte? Mamma, om du läser det här, jag vill ha den svarta hästen som tävlade i topptio-hoppningen...

STOCKHOLM INTERNAT...

0 Läs mer >>
Haft en helt underbar kväll med härliga brudar i Stockholm! Först middag på pizza hut följt av bio. Vi såg Mig äger ingen med Mikael Persbrandt som huvudperson. Jag vet inte om jag ska säga att den var bra eller dålig. Men den var i alla fall väldigt berörande och skulle lätt rekommendera den till andra!
 
 

STOCKHOLM

0 Läs mer >>
Tog en dag ledigt idag. Så skönt att jag slapp gå upp 6.45 imorse! Åkte istället till Tuna och kollade när mamma red en stund på morgonen. Sen vid lunch åkte vi in till stan för att äta thaimat, finns det nå bättre? 
 

Nu sitter jag på tåget med Rebecca och Felicia påväg till Stockholm! Ska som sagt gå på Stockholm international Horseshow. Ska bli så himla kul! 

Bra dag!

0 Läs mer >>
 
 
 

Musik att somna till

0 Läs mer >>
Var på min första lektion på körskolan idag. Det gick relativt bra med endast ett kärringstopp. Det är fortfarande ganska långt kvar tills jag fyller år (19 augusti) men det är väl bäst att börja i tid! 

Körkortet närmar sig

0 Läs mer >>
Natten som var sov Nadja hos mig, vi kollade på paradise hotel till nån gång efter tolv. Ett roligt men helt IQ-befriat program! 
 
Idag så vaknade vi typ åtta, åt frukost och så, sen hann jag även sola solarium innan skolan, behövdes kan jag säga. Saknar sommaren..!
 
 

Var tog sommaren v...

0 Läs mer >>
Har nyss bakat cupcakes med Nadja och Rebecca, saffranscupcaces. 
 
Ganska dålig bild, men dom blev jätte bra faktiskt.
 
 

Tisdagsbak

0 Läs mer >>
 
 
 

Medialektion

0 Läs mer >>

Gammal musik kan o...

0 Läs mer >>
Vi brukar gå i skolan en och en halv timme på måndagar, alltså en lektion. Ganska onödigt men också rätt skönt efter helg och så. Men idag lyssnade vi bara på en redovisning som var kanske fem minuter, sen åkte vi hem. Jag hade fått ut så mycket mer om jag hade stannat hemma. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Trots detta ligger humöret på topp eftersom det är hopplektion idag och för att jag ska få träffa Mudde igen för första gången på tre veckor!

Allvarligt?

0 Läs mer >>
 

God morgon allihopa

0 Läs mer >>
Som sagt, jag ska spara pengar. Men kan ju fortfarande kolla lite på Nelly.se och leta lite önskemål om julklappar? Har i alla fall hittat en tröja jag tycker ser as snygg ut samt en bh som inte hade suttit helt fel!
 

 
 
 

Hade inte suttit h...