0 Läs mer >>
Sitter på läktaren och kollar på Stockholm international horseshow med Rebecca och Felicia. Asså blir helt stum av att kolla på alla hästar! Hur snygga hästar finns det inte? Mamma, om du läser det här, jag vill ha den svarta hästen som tävlade i topptio-hoppningen...

STOCKHOLM INTERNATION...

0 Läs mer >>
Haft en helt underbar kväll med härliga brudar i Stockholm! Först middag på pizza hut följt av bio. Vi såg Mig äger ingen med Mikael Persbrandt som huvudperson. Jag vet inte om jag ska säga att den var bra eller dålig. Men den var i alla fall väldigt berörande och skulle lätt rekommendera den till andra!
 
 

STOCKHOLM

0 Läs mer >>
Tog en dag ledigt idag. Så skönt att jag slapp gå upp 6.45 imorse! Åkte istället till Tuna och kollade när mamma red en stund på morgonen. Sen vid lunch åkte vi in till stan för att äta thaimat, finns det nå bättre? 
 

Nu sitter jag på tåget med Rebecca och Felicia påväg till Stockholm! Ska som sagt gå på Stockholm international Horseshow. Ska bli så himla kul! 

Bra dag!

0 Läs mer >>
 
 
 

Musik att somna till

0 Läs mer >>
Var på min första lektion på körskolan idag. Det gick relativt bra med endast ett kärringstopp. Det är fortfarande ganska långt kvar tills jag fyller år (19 augusti) men det är väl bäst att börja i tid! 

Körkortet närmar sig

0 Läs mer >>
Natten som var sov Nadja hos mig, vi kollade på paradise hotel till nån gång efter tolv. Ett roligt men helt IQ-befriat program! 
 
Idag så vaknade vi typ åtta, åt frukost och så, sen hann jag även sola solarium innan skolan, behövdes kan jag säga. Saknar sommaren..!
 
 

Var tog sommaren väge...

0 Läs mer >>
Har nyss bakat cupcakes med Nadja och Rebecca, saffranscupcaces. 
 
Ganska dålig bild, men dom blev jätte bra faktiskt.
 
 

Tisdagsbak

0 Läs mer >>
 
 
 

Medialektion

0 Läs mer >>

Gammal musik kan ocks...

0 Läs mer >>
Vi brukar gå i skolan en och en halv timme på måndagar, alltså en lektion. Ganska onödigt men också rätt skönt efter helg och så. Men idag lyssnade vi bara på en redovisning som var kanske fem minuter, sen åkte vi hem. Jag hade fått ut så mycket mer om jag hade stannat hemma. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Trots detta ligger humöret på topp eftersom det är hopplektion idag och för att jag ska få träffa Mudde igen för första gången på tre veckor!

Allvarligt?

0 Läs mer >>
 

God morgon allihopa

0 Läs mer >>
Som sagt, jag ska spara pengar. Men kan ju fortfarande kolla lite på Nelly.se och leta lite önskemål om julklappar? Har i alla fall hittat en tröja jag tycker ser as snygg ut samt en bh som inte hade suttit helt fel!
 

 
 
 

Hade inte suttit helt...

0 Läs mer >>
I fredags var jag och Sanna på Hockey här i stan. Var ganska längesen jag var på hockey pga att jag aldrig har tid. Har alltid massa annat som måste prioriteras. Efter hockeyn följde Sanna med hem till mig, vi kollade på lite film och åt vindruvor, ananas osv. Såå gott... 
Igår, Gick jag först på stan med Nadja, köpte dock ingenting. Måste spara pengar tills nästa helg. Efter stan åkte vi hem till Nadja och det blev ännu en kväll med trevligt sällskap och mer chick flicks. En lugn men trevlig helg.

Som jag sa måste jag spara pengar till nästa helg för då bär det av mot Stockholm. Som jag längtat... Ska åka dit med Rebecca och Felicia, kolla på Globen Horse Show, shoppa och ha allmänt trevligt! Jag har varit på Globen Horse Show två gånger tidigare, men det ska ändå bli jättekul att få åka igen!! En annan rolig sak är att jag har betalat allt själv, resa, biljetter, mat och boende. Okej, där ljög jag väl lite, mamma har bidragit lite till resan och så, men har nästan betalat allt själv!

Helgen

0 Läs mer >>

Helt otroligt! :')

2 Läs mer >>
Jag är sjuk väldigt mycket, täppt i näsan och det kliar i halsen osv. Har väl funderat ett tag, varför? Gjorde ett allergitest häromdagen för att kolla om det var därför jag var sjuk hela tiden. För att jag var allergisk mot något runt om mej alltså. När jag och mamma var på Ica idag ringde dom henne från sjukhuset och berättade att man hade fått svar.
Jag är alltså allergisk mot katter. Kul...
Det kan också vara att jag är känslig mot andra pälsdjur. Och varför är detta så hemskt undrar ni. Jo, för hos min mamma har vi en katt och fem hästar. Sen hos min pappa har vi två katter, en hund, en kanin och tre hästar. Fast vi kommer ju verkligen inte sälja allihopa så det är väl dags för mig att börja med allergipiller året om.
 
 
 
 

Vad ska jag nu göra?

1 Läs mer >>
Mamma skrev nyss att jag skulle skriva ihop en önskelista inför julafton. I vanliga fall brukar jag skriva en jättelång önskelista, även att jag brukar börja i slutet av september eller nå. Men allvarligt talat, jag har ingen aning vad jag ska önska mig. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Har jag verkligen kommit till den punkt att jag är nöjd med det jag har?
Klart att det skulle vara kul med ett sommarhus i Spanien, men lite realistisk kan man ju ändå vara..

Önskelista